Paket på posten

Igår fick Isak paket på posten och 2 st dimpte ner i inkastet.

 Det ena paketet var från Tant Frida Ursnygga vantar.



Perfekta till våren!

Och det andra paketet var från fam Bodin, (Har dock inte hunnit tagit kort) En jätte fin vimpel med Isaks namn på.



Idag har vi fyndat lite på bokrean, tagit en fika och umgåtts med Sara&Signe.

Nu ska vi damma av lite skivor med old picture´s =) kanske kommer up en och en annan bild.

Sommarkeppa och skratt

Idag trotsade vi kylan och begav oss ner på staden & på öppna! Eller ja vi tog bussen ner, men vi gick hem och satan va kallt det var. På öppna var det lugnagatan, kanske inte så kontigt. Inte så många som vill ge sig ut i detta kalla väder...

Iallafall så var Isak lite lättstött, började grina när han låg brevid Madicken i "pölen" och när vi hade sångstund så började lillen grina... Men Isak va väldigt trött så det blev ingen massage för våran del, blev så missnöjd då han låg där på rygg, men när han fick sitta i knät då va han nöjd och surra på som bara den (vilket han gör nu) Och tvärslockna sen när massagestunden var över.

Men det bästa av allt: Idag fick jag höra Isak skratta, åh vad varm i hjärtat jag blev och en tår kom rullandes ner för kinden! =) (Anders fick ju höra Isak skratta igår då jag va nere i tvätten.. )

Sedan gick vi en sväng på staden, handlade en sån fin sommarkeppa till lillen =)





Tog och provade sommarkeppan på lillen, och han blev då så söt =)


Mammsen och Isak =)


mini spa.

Imorse vakna vi vid 07,45 av att vår unge herr Hellberg pratade som en tok =) Så då fick lillen komma och ligga mellan oss och mysa en stund innan vi klev upp vid 8. Käkade frulle och sedan tog jag med mig radion in på toan. Hade lite egentid för mig själv, filade fötterna då dom ser ut som crap. Kastade in en toning i håret, raka bena. Lite minispa där från morgonen =)
Vid tolv åkte vi upp till mamma&jonne. Så vi har varit där hela dagen. Och där gjorde jag mina naglar fina, fila och måla =)



Ne nu vill Isak ha mer mat... hmm

på återseende

Ny rukbrik och kallt ute

Så sis, där fick du en ny rubrik som du önskade Punkt


Idag har dagen varit lite seg och halvtråkig. Jag ville ge mig ut på en långpromenad men fan vad kallt det blåste i nyllet, så det blev bara en timmas promenix idag med pluppen och my love.
Sen har jag klipp och klistrat lite, fick hem bilderna som jag framkallt 130 st. Så jag har de jag gör..


Isak började vända på sig och sen tog det tvärstopp. Men nu har killen börjat igen =) han är en liten periodare.. =)

Och snart är killen 4 månader, och äntligen ska vi snart iväg för mätning och vägning. Det var 1,5 månader sen.


2010-02-17

Dagen har bestått av en lång och härlig promenad! en härlig uppförsbacke och härligt sällskap! Maria&Elias och Sara&Signe. Det börjar kännas att kroppen börjar komma igång igen! Jag har ju gått ner en hel del, men än är jag inte nöjd! Ligger säkert på en normalvikt nu för min längd, men det är inte jag! 5-8 kg till måste bort!

Nog om vikten.


Satt och kollade igenom gamla inlägg. Jag saknar s-vall.. Till våren ska vi åka till s-vall. Då tar vår lilla familj in på hotell =)

Isak ligger här brevid och sover. Har gett killen lite ersättning 50 ml. Isak ska få lite ersättning nån dag nu, så han ska vänja sig. Tänkte prova om han står sig längre på nätterna.  det är ju inte så snällt att sula i 200 ml på engång när killen bara provat lite ersättning engång tidigare. Få ta det lite varsamt i början.

Jag har ju mat, fast bara i ena bröstet. Isak tycker inte om det vänstra och då har det blivit automatiskt att man lagt till han vid det högra. Och har man lagt till han vid det vänstra har han bara "lekt" och sedan börjat sura... Ja jag vet, han e lite bortskämd =) Så lite ojämna bröst har man ju då, men det får man leva med =)

Nu vaknar snart gobiten min..

Hejdå

2010-02-16

Tjockistisdag! Men så gott med temla..

Imorse gick jag och sis ner på staden, va och fyndade lite på utförsäljningen av Lindex rökskadade varor. Fyndade två par byxor, 3 bodys och 7 par strumpor åt lilleman. =) Tur vi hade tvättstugan ikväll så jag kunde tvätta upp kläderna på engång. Tvättade även babygymmet som var nerspytt av Isak...

Annars har vi inte gjort så mycket mer idag. Isak är snorig och har en hel del slem i halsen som rosslar. låter inte alls bra, men ingen feber och är på sitt vanliga humör. Får hoppas det går över snart... Lite svårsövd ikväll. Vakna till och från, slemmet i halsen som irreterar..


Sen så är det dethär med dopet, håller på och funderar på om man ska ha något tema. Får klura vidare lite på detta.

Lite fika nu och sedan sängen..

2010-02-15

Godkväll! Idag har vi haft en lugn dag, Isak är lite småförkyld så vi hoppade öppna idag så vi inte smittar alla andra goingar! Vi tog en promenad upp till Anders jobb då vi hämtade finskoan till pappsen =) Sen har vi hållt oss inne!
Idag tog i upp hockuspockus stolen, så lillen får sitta med oss nu. och snart ska vi ju börja med smakisar. Tänkte börja när killen är runt 4,5 mån =) ska bli spännande.

Nu är dopkorten utskickade. och jag tog och beställde servetter med Isaks namn på som vi ska duka med =) tänk att man kan hitta mycket roligt på internet. Och inte så farligt dyrt.

Ne nu är det familjen annorlunda.


2010-02-13

Idag vaknade killen vid sju, åt lite mat och sedan så klev vi upp. Idag var man pigg när man vakna. Isak har sovit bra inatt. =) Men natten innan sov han inte alls bra, då vakna killen vid 00,30 och då skulle Isak inte sova längre, pigg som jag vet inte vad =) Och ett jäkla bajskalas hade vi på natten också. 5 bajsblöjor. Hurra! Vi låg faktiskt och småskratta när Isak satt igång med bajsandet. =)

Och nu från morgonen så har vi svirat om vagen från liggdel till sittdelen. bäddat med fårskinnspäls och åkpåse. Isak har vuxit ur liggdelen. Tänk vad fort det går! vi skulle egentligen bytt delen för länge sedan, men ibland hinner man inte med allt man tänkt göra..

Ne nu kommer sis och stefan. på återseende!

Från mage till rygg!

Idag blev det en härlig promenad ner på staden med Sara&Signe. vi var in och kikade lite på P.O.P och lite andra affärer. hittade en tröja till mig själv, en pösig sådan så magen inte syns =)

Men iallafall så idag övade vi lite på mage. Isak har ju som inte tyckt om att ligga på mage utan har börjat protestera på engång! Så jag har kört lite på den taktiken att såfort killen börjar bli missnöjd så har jag plockat upp honom, så han inte behöver bli ledsen! Så han ska känna att, fasen va kul det är att ligga på mage =)

Så idag höll Isak upp huvudet så stadigt när han låg på mage och hipps vipps så låg killen på rygg igen! Våran skrutt vänder sig nu från mage till rygg =) Och jag som sagt att Isak är en soffis som inte orkar! Klart killen vår kan ! Och snacka om stolt jag blev när jag såg vad Isak gjorde. Och så fort Anders kom hem från jobbet så visade Isak upp vad han kan =) *Stolta föräldrar*

Och nu har vi äntligen införskaffat oss en en systemkamera!




Liten blir stor.

2010-02-09

Igår var vi iväg på öppna. Babymassage. Vet inte, men Isak var inte så road, lillkillen var ju så himla trött. Så efter massagen skyndade jag mig hemåt, Isak slocknade direkt när jag lade ner honom i vagnen.
 Men jag tyckte det var mysigt med babymassage. =)

Sedan kom sis och Jakob, bjöd dem på middag. Potatis&löksoppa. Den blev lite trög. bastant iallafall =)
Isak hängde med moster och jag hängde med Jakob. Vi diskade, hade mycket diskmedel så det skummade härligt =)

Isak var trött och grinig. kan inte somna är så rädd att han ska missa något. Men sen vid 19,30 slockande killen, men sen fick vi trösta han ett par gånger så vid 21 - 21,30 somnade Isak ordentligt. Och jag slocknade vid 22. Och sen så ville killen kliva upp vid 05,00. Nerbajsad och hungrig. bytte kläder på lillen och sedan mat. Och sen så låg han och sprattla till 06,00 då tog Anders upp han så han fick somna brevid pappsen. Myspys =)

Idag har vi varit ute på promenad med Sara&Signe! Alltid lika trevligt och härligt! Promenaden på dagarna är min heliga tid. Men det är fasen svårt att tappa dessa gravidkilona. Ja jag vet det har bara gått tre månader. Men man önskar att dessa kilon bara kunde försvinna på tre röda.




Mina gobitar! Jakob&Isak



Go och gla. =)


En heldag i Storbränna

Vid lunch igår bestämde vi oss för att åka upp till pappafar. Men innan vi for upp till pappafar så kom mammsen och hälsade på en sväng. I Storbränna var det kanonväder -1 grad och solen sken =) STORBRÄNNA - Byn med glimten i ögat !

När vi kom upp så blev det ur med barnvagen och ut med Bosse. Sen begav vi oss på en promenad runt byn! Kanonväder idag! Och till middag hade pappafar gjort ordning tjälaknul, potatisgratäng sallad och fetaost =) Säger bara en sak: SMASKENS! Pappsen han kan han =)

Råkade väcka Isak idag när han precis hade somnat, och sen ville lilkillen inte somna om, så då fick vi en mycket grinig Isak. Slutade med att han gallskrek så han nästan tjöjdes och sen tvärslockna han i famnen på mig. Så lillkillen fick sova en halvtimma sen mat och sen packade vi in oss i bilen och for hemåt mot staden. Innan Häggenås vid skjutbanan stog HelgeÄlg med baken utåt och mumsade på alla goa gran/tallknoppar. btw så glömde vi ta med oss älgköttet hem som vi tänkte göra. aja vi får se om det blir en tur upp till pappsen nästa helg kanske.





Solen bländar på bra =)

 
Bosse fick sig en skön promenad han med

Isak försöker sova!

Sigge öppna upp kartongen och lade sig i den =)


Vi har ju turen att vi inte behöver lägga några pengar på nästa bilbarnstol. Har ju fått lånat kusin Jakobs då han fått en ny stol.


3 h promenad



Igår var vi ut till momma på middag, lasagne. Och till efterrätt slank det ner en brownies med grädde. Och grädden var alldeles extra god. Mormor är duktig på att vispa grädde perfekt =) Vid 19 tiden for vi hem, då lillen ska va i sängs där vid 20 - 21.



Idag blev det en promenad på 3 timmar. Härligt! Så idag känner man sig nöjd =) Vi (Sara&Signe) gick ner på staden och mötte upp Jenny&Zixten, så vi tog en promenade ut mot Lugnvik. Var faktiskt trött i bena när jag kom hem. Isak han sov hela tiden! skönt för lillen att få sova en längre stund.

Isak hänger med världens bästa Moster =) (Sis, om du ej är nöjd med bilderna så too bad. Dom sitter där dom sitter)





Kusin Jakob, Moster Och en liten Isak


Fläckig utan sol...

....Man ska då lyckas med allt. Blev ju hur fläckig som helst.. ser ju inte klok ut! Ne jag måste hoppa in i duschen och skrubba, tar med mig bakpulvret och går..

Läste sedan på internet. För bästa resultat ska man ta hälften vanlig lotion och hälften brun utan sol krämen. Och sen massera in i kroppen..

Anders myser nu =) småflinar hela tiden...



Sover sött...

....Båda två, Isak ligger på min sida av sängen med fötterna på huvudkudden, så somnade killen efter att ha fått lite mat vid 07,00 och fått myst fram till 08,00 och en omgång med mer mat....

Igår innan vi gick och lade oss så var jag tvungen att pumpa ur brösten, sprängdfyllda bröst är inte så skönt. Sen när vi kröp till kojs så började Isak =) Först blev det en bajsblöja, sen så skulle killen ha mat, (jaha jag som nyss pumpat ur, men mamma mu har mycke mjölk så det gick ju bra..) och sen drog han en en blötis igen =) Man blir ju full i skratt bara för sånna smågrejor =)

Godmorgon!

Isak somnade redan 19,30 ikväll. 
 
Då bestämde vi oss för att kolla på film, älskling masserade mina öron (älskar) och tillslut somande jag som jag oftast gör när vi kollar på film. Vakna upp för en stund sedan. kvällsfika nu och sedan sängen =)

Gonatt.

2010-02-02

God Eftermiddag!

Isak åker runt i bärselen med pappa, då skrutt är på lite halvtaskigt humör nu på kvällskvisten... Isak haar fått mammas goa humör =)

Momma har vart här och hälsat på Isak. Kul att få umgås med mammsen en stund och att Isak får umgås med momma =) Myspys.

 Gick senare ut på en promenad, tänkte jag skulle möta upp Anders från skolan men vi missade varandra efter vägen så när jag var framme vid campus var Anders hemma.... hmm Ringde då min sis, visste att hon gick skola till 15,00. Meen sis hade beställt hämtning. hmm.. Så jag och Isak traskade hemåt själva då..




minus 27....

Då stannar vi inne...

Idag hade vi tänkt gå ner på öppnaförskolan, men eftersom det är lite väl kallt för att gå ut med Isak idag så stannar vi hemma och har en mysarsag... I tvättstugan... Passa på att tvätta lite..

Igår var vi ut till Odensala och hälsade på Anders släkt.. Det var jätte mysigt och trevligt! Anders mormors systrar samt barn är ju så himla lättsamma och trevliga! Och Isak var ett riktigt charmtroll (som vanligt.) Log åt alla. =) Inga problem med att hänga hos andra heller! Sen för att Isak skulle få sova en stund var vi ut och nöjesåkte lite =) Vi for mot Brunflo så vi kom runt på andra sidan- bättre sidan..



Har börjat tappat jättemyckt hår nu - trodde inte man tappade hår bara för att man ammar.. Men så påläst är man tydligen inte.. Och dessa kilon sitter som gjutet på en. Hmm vill ha tillbaka min kropp.. Tänkte kanske att innan dopet kanske man kunde få bli av med en sisådär 5 kg.. Har ju ca 2 månader på mig..

Tänkte klipp och klistra inbjudningskort till dopet, men latheten tog över och jag hittade en jättebra sida på internet.. Så jag tog och beställde istället =)


RSS 2.0