Dunderförkyld

Och det var på tre röda. har därimot ingen feber - så ingen svininfluensa. peppar, peppar.
Blir en kort uppdatering, håller på att kokar potatis, blir perstampa till mat.
Det kommer bilder senare. fick så mycket fint utav Kusin Hanna.

Tanken slog mig att lillbebisen är snart här. Dags att plocka fram spjälsängen och montera ihop =) Åh vad man längtar!

 

KOmmer med en längre uppdatering med bilder


Vecka 33

Nu har vi inte många veckor kvar! Vi längtar!
Natten har varit jobbig, har aldrig känt så mycket smärta när jag fått sendrag som jag gjorde inatt. Visste inte vart jag skulle ta vägen, väckte min älskling också! och denna halsbränna blir bara värre och värre. Det blir inte mycket sömn om nätterna.


Min fina höstjacka har plötsligt blivit förliten ? och dubbelhakan förstor ?



Mina nya kläder!

Höst

Gula blad på träden, lite halvmulet men ändå såhär skönt. Nu är hösten här! Igår mös vi ner oss i soffan och såg Män som hatar kvinnor. köpte den på ica maxi. Ja ica maxi har ju öppnat upp här nu =) Filmen var helt okej.


Itorsdags blev det äntligen en dejt med cilla, handlade lite nya bigmama kläder, har ju inga varma höstkläder! har inte köpt så mycket, känns lite meningslöst då det inte är så länge kvar nu tills bebben tittar ut. det går så fort. Mäter 104,5 runt magen nu =) och väger lika mycket som Anders =) Hittade ett kort på mig och Anders från förra sommarn då vi bada i storsjön- där kan man snacka om fin liten midja! jag vet vad jag har att göra senare! men det är värt varenda kilo jag gått upp - denna lilla varelse som ligger i min mage , som sparkar och bufflar något så otroligt mycket, och ibland för man sig en riktig känga så det gör ont. Allt är värt det!

Älska


Känsliga jag

Dessa hormoner!

Igår satt jag och grina - då vill jag upplysa om att det inte var en liten snyftnig, utan som ett vattenfall brast.
Allt för en liten pungråtta i desperate housewives. Denna lilla varelse öppnade upp mina tårkanaler som aldrig förr. Där satt jag och grina som aldrig förr och min kära sambo höll på dö av skratt.

Long time

Även om man är hemma så har man tusen miljoner saker att göra.
Iallafall så i fredags åkte vi upp till pappa i Storbränna. Anders har varit med på Älgjakten hela helgen. Jag har stökat på med annat. Faster Gunilla och Hans har vart upp nu när Älgjakten har dragit igång =) Alltid lika kul att få träffa dom!

Ja dagarna rullar på.

Liten kort uppdat

22 L Lingon

Igår Tog jag och sis i piss på oss stövlan och åkte upp till pappafar i Storbränna. Bytte bil då jag inte vill köra pärlan i bilvägen. och de va ju tur de, lite småtaskig väg! Iallafall så for vi ner på stureplan och kollade in lingonbeståndet där. visst fanns det lingon men inte så mycket. Sen så trodde jag att en hund fått upp vittring på björn - då hunden hade stånskall i flera min. Så vi åkte vidare till pappsens och mitt Lingonställe! och där var det ett rött hav. 

  

Skogsmullarna =) Gick ju bra ändå för att va höggravid, men ack så dåligt jag sov på natten. Säger bara en sak dubbla krämpor.



Här saftar vi. Smaskens med Lingonsaft! Höll på till kl 23:00.




OKej mina kära! här här ni en STOR bild på mig! Det bjuppar jag på.




NU har vi ett kylskåp och ett badkar ståendes i hallen. ska kränga iväg dessa imorn =) Äntligen kan vi göra i ordning badrumet.




 

Stör mig inte nu! Detta ska jag njuta av nu.


Syskontime

Idag ska jag och sis umgås =) vi ska åka upp till Vackra storbränna och plocka bär =) Lingon och svartvinbär.

Tar med mig kameran!


En liten skön låt. Varsågod!


Men äntligen

vårat nya kylskåp har kommit för andra gången, men denhär gången för att stanna  =) för vi har ju bara väntat i 3 månader. Jo det kom en gång men då var det transportskada på kylskåpet.

Idag är det fredag och jag har inte gjort många knop. Frulle på sängen för att sedan bege mig vidare med täcket till soffan! dökollat på tv, kollat runt på tradera efter betick. Spelat mariokart. Ah vi köpte en till wiikontroll och  ratt så vi kan tävla mot varandra =) Passa på då man fick en bra lön =) Gubben jobbar idag, så jag har - Majsan inte göra något idag. Jag ha dock lyckats fått på mig kläder och kastat täcket på sängen. Bebben rumstrerar på bra i magen - ibland känns det som om bebben är påväg ut genom magen =) töjer sådär härligt skönt på mammas mage! Men peppar peppar Inga bristningar på magen =) wiehoo.

JO men en sak till. Nu har äntligen den böjbara duschstången kommit, så vi ska ta och kasta ut badkaret på blocket, finns säkert någon bonde som behöver karet till sina kossor! Äntligen får vi fixa badrumet. Ikea imorn - köpa klart till bebben. det vill säga ett skötbord. Vi har ju som jag sagt tidigare fått lånat allt av sis. Vi ska få bilbarnstol av mor och far. Gulligt snällt.

Ne nu ska jag njuta av dagen!


Moster och Jakob dag idag.

Tjugo i åtta kom lillgrabben till moster och sen dess har det vart full rulle. Vi har varit ute från förmiddagen. Men nu sitter vi utslagna i soffan och kollar på Björnbröder och äter melon! Till Lunch ska vi äta blodpuddning . Mums!
Sen ska vi ta en lång och härlig lunch tupplur, moster kan nog behöva en sådan =)

Bebben i magen hälsar!

På återseende!

RSS 2.0