Paus

Återkommer när energin finns... Ibland blir man sådär lite låg..





Fortfarande...

Isak har fortfarande sviter kvar från magsjukan. Magen är inte i form på honom, magknip på nätterna, fiser och bajsar löst, känns som man är tillbaka till första tiden då Isak bajsade på nätterna. Hmm. Lägger om kosten lite på lillen nu.

Igår åkte pappa Anders ner på stan och köpte en vinterjacka till Isak, då han var alldeles frusen sist vi var ut på en promenad. Lager på lager är inte alltid bra!
 En jacka från P.O.P blev det. Det bästa till den bästa. :)

Imorse drevIsak bakåt med stolen över sig, det såg så kul ut, såg som om man skakade galler. Haha. Nej men han blev självklart rädd och ledsen. Men det gick ju bra..

Och nu har Isak äntligen visat intresse för att slå ihop två leksaker mot varandra. Och "kossan" (som man stoppar bollar i munnen på så den spelar och bollen far ner i en spiral.) kan han stoppa bollarna i munnen nu, och varje gång blir han glad och viftar eller klappar händerna :) Så motoriken  blir bättre och bättre :) Så kul att få se varje framsteg.

Till Min Kära Syster

Vi är alldeles för lata för att ta kort på förlovningsringarna, men en beskrivning kommer här: Runda och ihåliga, Guldfärgade och släta inge trams med krusiduller. Du får se dom när vi ses :)


Jag och Anders har förlovat oss idag. 101010.

Tänkte bjuda på två kommentarer som min fästman kläckte då vi kollade och beställde ringarna

Anders provar en ring och utbrister: Jag kommer få eksem ;)
Och när vi beställde ringarna frågade expediten vad det skulle så i Anders ring : Ja du kan väll sriva Maria.

Är han inte go så säg ;)

Nu ska vi äta lite kvällsfika och fortsätta kolla på filmen på 4:an.


Magsjuk.

Isak spydde som en fontän idag! Och lilla Signe gumman var här och hängde med oss, så signes pappa fick skynda sig hit och hämta henne. Hoppas bara lillgumman klarar sig. Precis när jag värmt deras mat och skulle sätta mig ner och ge dom lunch kommer allt och lite därtill. Isak har bara spytt en gång, men då har det kommit bakvägen istället. lillkillen min! Hoppas vi klarar oss nu.




Kusinerna


RSS 2.0