Isak 9 Mån

Idag blir våran lilla prins 9 månader :) jag undrar fortfarande vart tiden har tagit vägen. Tyckte det var nyss jag tog sista krystvärken och han låg och  gnydde på magen min!



Och nu är han våran stora kille!


Isak gillar inte vår hemlagade mat

Han vill ha burkmaten! Provade igår till middagen men samma visa igen, bara en massa skrik och grin. tog fram burkmaten som sis köpte i tisdags då han fick hänga med moster hela dagen. Och då satt han och gapade som en liten trastunge. Så Isak föredrar burkmat.

Idag kommer kära mor in till oss :) Ska bli mys att få umgås!



Här är Isak så lik Anders när han va en liten sprätt :)

Vårat hjärta!


Playdate O Stråket

Igår bjöd vi över mammor o barn på en liten playdate! :) Det var supermysigt att få träffa alla igen.

Signe, Alva, Nelly, Isak Och Zixten



Fröken Alva klarar alla hinder! Isak blidde lite ledsen.



Upprade. Isak orkade inte hela vägen så han klappa ihop.


Följde med fröken Ekwärn och hennes lillasyster ut på stråket igår kväll :) En jätte trevlig kväll! Så idag har man mått som man förtjänar! Nu har jag gjort mitt för i år!
Sis kom och hämade Isak där vid 12 och sedan gick jag i koma fram till 5

Nej nu ska jag fika och sedan mysa ner mig med gubben!


Nu kan vi dammsuga utan att Isak blir ledsen



Isak bekantar sig med den nya dammsugarn :) Nu tycker han det är roligt när mammsen dammsuger :) ålar efter.



Isak läser  HM katalogen, många fina tjejer att titta på :)

Imorn ska vi äntligen träffas alla mammor och barn! Det ska bli mys! :) Det ser vi fram mot!


En ny dammsugare

ultrasilence. Så nu kanske man får dammsuga utan att Isak grinar.. Den ska vi prova imorn då Anders ligger på soffan och är bakis :)

Nästa lördag har jag frikort. I år får det bli lite Yra för mig.


Tid....

Till att blogga. Lider lite av bloggtorka.

Isak ålar omkring på golvet, nu kommer snart ett ilvrål för nu når han inte fram till sladdarna :) Han är överallt denna gosse! :)

Imorse slog jag på stort och bytte gardiner i vardagsrummet. Passade på och strök och hängde upp medans Isak tog sin powernap där vid 8. (inte så stor mening och stryka dom nertill då Isak passade på att slita tag i dom och tog sig en smakbit, lite midre dammiga än dom som hängde innan.)

ner på staden och tog en lunch med Frida. Kikade lite på stan, tänkte handla något att ha upptill, men i den vanliga ordningen så blev det kläder till Isak :)




Lugna gatan

Vad fantastiskt lugnt det blev igen sen de äntligen blev klar med fyrvallarondellen!


Vaken en timma..

Andra natten denna vecka som Isak bestämmer sig för att vara vaken en timma och pjållra på med allt och inget :) Man är lagomt pigg då han sätter igång.

Igår kväll var vi ut till Isaks farmor&farfar. Lämnade saft som jag kokat. Jordgubb/rabarbersaft. Även faster kom förbi när vi va ute i Lugnvik!

Sen när vi kom hem så gjorde jag det sista på mina marineradevitlöksklyftor, nu ska dom stå och dra i två veckor.

Vi har skickat in ansökan om dagisplats också. Så vi hoppas att Isak får plats på Linneansförskola.

NU vakna lillen, så nu ska vi mysa, sen ska vi äta en tidig lunch och bege sig neråt staden.

Städning...

Av bloggen. Håller på att rensa alla inlägg. Men det är ett par styckna så jag tar en paus.

Annars då ? Isak är som en fartdåre i lära-gå-stolen. Signes lära-gå-stol var roligare, lättare att manövra. (våran en av de äldre modellerna är en aningens trögare) Men han lyckas ändå va en fartdåre ;)

Hör och häpna! Vi lagar egen mat åt Isak nu, burkmaten kommer bara fram om det vankas torsk eller om vi är ute på turné. Och maten går ner, lite skeptiskt till det ibörjan men nu så...


Så Besviken

Sämre mat får man leta efter...

Idag har jag och Anders haft liten egentid. Sis kidnappade Isak. (har aldrig kollat på klockan så mycket som jag gjorde under dessa 4 timmar, och sakta gick tiden också)

 Iallafall så bestämde vi oss för att äta en tidig middag på Marité. Njuta av det fina vädret ute på deras terass. Men maten var så himla vidrig. För 200 kr tallriken borde man få riktig mat och inge halvfabrikat. Tzatzikin smakade inte ens vitlök, kötet va som gummi och klyftpotatisen var bara så mjölig.

Servitrisen frågade om maten smakade bra, och vi kände att vi var så besvikna så vi sa vad vi tyckte.. Och hon var ju inte den smidigaste heller. Frågar personen i baren om det är halvfabrikat så alla de andra gästerna hör. Och den sämsta bortförklaringen, Dåligt friterat. 

Jag tycker att om man betalar man 200 kr då ska man få riktig mat. Mc donalds maten smakar bättre.






RSS 2.0