Unnat mig dyrt idag.



shampoo och balsam för 600 kr. Detta är jag värd då jag sparat in 10500 på att slutat snusat.
(Riktigt bra shampoo och balsam, rekomenderar detta märke starkt.) Annars använder jag märket Lanza och de är ca 200 kr billigare för både shampoo och balsam.



Cilla har vart här på middag =) och sen for vi upp på lillänge och kollade lite. Köpte kläder till bebben =) Myspys.

Imorn kommer Jakob och hälsar på en sväng =) Mosters plupp.

10500 kr

Är vad jag har sparat in sen jag slutade snusa för snart 9 månader sedan =) helt galet vad mycket pengar man lägger ner på swedish match och deras produkter. Men nu är det slut på det, tänker inte börja snusa igen efter att parveln kommit!




Bild från i sommras, 4-5 månaden, inte så stor där inte =)


Och här lite större =)

Idag v38 +0 Vi går in i vecka 39 idag! =)


Idag ska jag hämta ut min Paris Hilton klocka för andra gången efter lagning. Dyr klocka, men otroligt dålig kvalite.

FöräldraGrupp och Middag

Idag är det Torsdag igen, och det innebär föräldraGrupp . vi fortsätter att prata om förlossning idag =) Men efter föräldragruppen kommer min Kära Vän Cilla på middag. =) Va mysigt!

blir en kortis nu! Jag återkommer.

Var bor du lilla råtta ?

Var bor du lilla råtta?
I en hatt.
Vad gör du klockan åtta?
Jagar katt.
Hur många ungar har du?
Sjuttiotvå.
Hur mår din gamla far, då?
Si och så.

Vad gör din fru Louisa?
Steker glass.
Vad vill du ha att spisa?
Korv och jazz.
Vad vill du ha att dricka?
Smultronbål.
Vad har du i din ficka?
Fyra hål.


Kontroll

Imorse var vi åter iväg på kontroll. Magen mäter 1 cm mer än sist. 36 cm =) så bebisen fortsätter att frodas i magen. Om parveln bara vill sjunka ner lite mer och komma ut så skulle jag som blivande mor bli väldigt glad! Men jag tror nog att det blir snart. Bebisen trycker sig mer och mer neråt - Det känns för det är oerhört mycket stök neråt och smärta. Så vi kanske ska ta och hålla tummarna på att parveln vill komma ut någon dag tidigare än beräknat datum som är den 12 Nov.  Nästa kontroll är den 4 nov, nästa ons. Det är så nära nu att man börjar bli lite smånervös inför förlossningen. =/ Det är inte mycket stök i magen nu heller, börjar bli ont om plats.

Jag längtar tills jag kan få äta ordentligt utan att veta att halsbrännan besöker mig och trycker upp all magsyra! När man kan få njuta av maten igen. Nu på slutet så njuter man inte av maten pga av att det är så trångt. Man är sugen på massor, och kan köpa massor av sånt jag är sugen på, men det är inte mycket man äter utav det. Det blir liggandes. Jag har dammsugare i kylen som normalt skulle vart slut på en dag, men de har legat i snart två veckor. Och det är inte likt mig!

ne nu är det mat, mästerkocken har slängt ihop egna biffar och perstampa.

Bebben hälsar!

Saffransklipp

... Redan. Än är det bara Oktober och skogaholm har redan hunnit bakat saffransklipp och sett till att butikerna säljer dessa gosaker till sånna knäsvaga gottegrisar som mig =) Otroligt gott... Jag Längtar till JULEN. Och i år ska vi fira jul hemma hos far i Storbränna, det var säkert 5-6 år sedan sist om inte mer.


Sen ska min karl få lite cred. Han har nämligen slutat snusat.
Lite rastlös och glansig i ögona är han..

Älska

De nya ica reklamerna

De gör mig så otroligt gla - Han som spelar Jerry är världens härligaste, och jag hoppas han får många beundrarbrev!


Ingen bebis än, men vi har ju ett par dagar kvar att  gå, även fast vi önskar att bebisen kommer typ nu. Sömnen är sådär, snittar på ett toabesök ca varannantimma på nätterna, mycket kissande nu. Sen den berömda halsbrännan vänder man på sig så kommer den smygande och att bara vända sig är ett stort projekt nu.

Vi är stor och tung nu =)

Måndag

Jahopp. Jag har förberätt för middagen, stekt kotletter och låtit dom puttrat i kastrull så dom ska va någorlunda så mör. Kl 17 är det tvättstuga. Ikväll ska vi åka och handla.

Har förhoppningsvis fixat klart de sista papprena till a-kassan. har lagt allt på lådan.

ska ta och klura ut hur många dagar föräldrapenning vi ska plocka ut, behöver inte ta alla dagar. Vi bor ju billigt och bra här. betalt vår ända räkning för denna månaden - Hyran.

Vardagsröran



V38

Vi Är nu inne i vecka 38, denna graviditet har gått så otroligt fort. Snart har vi parveln här. Vi har nu ordnat klart med allt utom blöjor och bilbarnstol. Vi går bara och längtar nu!

Kärlek...




inte länge kvar till bf nu

Tiden går fort, och jag önskar den kunde gå lite fortare. 112 cm runt magen.


Det blir en snabb uppdat nu. Jag har ju besök, Jakob är ju här och hälsar på. just nu kollar vi på The Aristocats. vi väntar på att tomten ska torka så vi kan fortsätta pyssla. Ja vi håller på att göra en liten tomtenisse. Så det är mycke måla och klistra =)

Ne nu ska jag umgås med min favorit Jakob - Älska

Söndagsmys med Anners

 

Mina favoritGrabbar bakar sockerkaka! För i söndags var det söndagsmys med familjen, Sis och jakob var här och hälsade på. Mammsen kom in hon också och hälsade på.

Iallafall så har jag hittat en ammningsbh för 279 som jag har köpt, men jag ska köpa en till så man har två.
Jo sen har vi köpt en filmkamera också =) vi ska ju filma förlossningen.


Ska ta och föra över alla bilder på cd nu. ska ta och införskafa en liten hårddisk.

Kontroll hos bm

Imorse var vi på kontroll, allt ser bra och hörs bra. Måttet på magen är 35. Tänk att om bara några veckor har vi en liten en. Anders tycker jag flackar med blicken när vi är hos mb  - är jag bara nervös ? eller är det nått fel bara ? synfel kanske.

Men åandra sidan så flacka min Älskling med blicken idag när vi körde förbi två härliga snärtor som var ute och åkte rullskridskor. =)

Ne nu kommer min syter!


Radiotjänst - Nejtack

Jag vägrar, därav jag inte öppnade dörren när dom var här och plinga på. Det börjar med terror på telefon, sen kommer det brev på posten och nu kommer dom springa här och plinga på. Söta ena dedära.

Värdelös natt

Efter att ha sovit gott två nätter i rad är det dags igen. Hinner slockna en timma, sen börjar det. Krämpor. Såå dålig natt. Det är väldigt tungt nu. Nu har vi tvättat upp alla barngrejor vi lånat, Sköönt att ha det gjort. Spjälsängen är hälften ordnad. Ne nu ska jag luta mig tillbaka och vila.

Helgen

Den har gått fort. Så en snabb uppdat. Lördag: *En efterlängtad fika med Frida. *Middag hos sis och Jakob. *Filmkväll 3:dje filmen av Johan Falk. Söndag: Sis och Jakob har vart här, Sockerkaksbak med Anners, Barnenshus med de tre Hellbergs. Film, Wii fit. Och nu Står älsklingen min och bakar bröd och jag ska bege mig neråt i tvätten. Mer barngrejor som ska tvättas upp =) Magen har växt med en halv cm 110.5 cm runt om =)

Fredag

Igår var en trött men en bra dag. Spenderarde dagen med cilla som vi alltför sällan gör nu! Tack cilla för en trevlig dag!
Sen vid tre var vi på föräldragrupp, lite små segt är det allt. Lite trött och sliten från natten då sömnen halkar efter. Får ju så fruktansvärt ont i underlivet. Börjar fundera på om det kanske kan vara förvärkar eller något liknande. Försöker få tag på bm.

Senare på kvällen blev jag jätte iallamående så jag kräktes upp allt och lite mumsig galla. men idag mår jag bra. Trött bara. Ska snart ner på staden då jag ska byta ut kjolen jag köpte igår, (stor reva i tyget) samt ta en fika med frida om hon fortfarande vill, då jag sicka sms och meddela att jag kräkts.

Ja nu är vi inne i vecka 37. =)

Stickningar

Sitter här i soffan med Jakob och myser, vi äter vindruvor och kollar på AristoCats. Moster är inte så fit for fight idag heller, Dessa sköna stickningar i underlivet man har. Oont gör det. Undra om parveln kommer åt någon nerv eller något ?? Parveln är ju fixerad. Snälla kom ut snart! Vi längtar efter dig!

Ne nu ska jag fortsätta mysa med jakob, Tänkte ni som läser vill ha en uppdatering om vad som händer här dom sista 4 veckorna (snart tre)

Btw, Vilka läser ?

 

Vi Hörs!


Igår igen

Igår åkte vi upp till pappafar. Anders fixade klart det sista i vardagsrummet, skruva upp ny lampa och dona.
Och tänk att vi fick så god mat igen där uppe, det är duktiga kockar =) Älgkött, potatis och kantarellsås. MUMS



Idag är jag trött, väldigt dåligt med sömn. har ont i "musen" (liknande mensvärk.) Och när jag skulle upp andra gången och kissa inatt så bar inte ena benet mig så jag höll på driva i sängen (Det hade ju iallafall varit en mjuk landning) men jag lyckades hålla mig uppe. Fick ont i ljumsken.

Ne nu ska jag fortsätta vila innan Jakob kommer på besök =)

Godmorgon

Natten har varit sådär, de gamla vanliga. Bebben har fått för sig att stöka på mer på nätterna nu också, trycker sig neråt och stökar på bra i den nedre regionen. Det är ju ingen skön känsla när parveln stökar på, ungefär som mensvärk gånger 5. Så idag blev det sovmorgon till 9:45.



Igår tog vi upp spjälsängen och monterade ihop den, så nu står den på plats. Ska tvätta upp lite sängkläder och göra i ordning. Man riktigt myser när man får pyssla på och ställa iordning!

Cilla kom förbi igår kväll, tänk va mysigt =)

Ne nu ska jag försöka komma igång här, få något gjort.

JO en sak till: Moster är så stolt, Jakob står upp och kissar nu. Blir man inte stolt som moster så säg! Goingen var här igår och hängde!

I Storbränna

Imorse tog vi sovmorgon till halv tio, sen slöa vi på till 12, då begav vi oss upp mot Storbränna.

Vi har nu gjort om i vardagsrummet hos far. Kastat ut den gamla slitna soffan och burit upp den nya soffgruppen pappsen köpt. Bilder kommer här. (för er som vet hur det såg ut innan, vet hur styggt det var.)

   

Sådär här har vi pappsens nya vardagsrum =) Och Äntligen kommer far få upp Älghornet sitt också då vi skuva om klockan. Vi ska komplt. med en matta och annat fint.

Vi hann även med en fika hos Petra =) Mums.






Bjuder på en magbild =)

Det bränner på bra!

I min kära hals. Denna halsbränna är inte att leka med, snart går jag under. Tänkte passa på att blogga lite innan jag ska bege mig ner i tvättstugan för den har vi idag. Håller på att tvätta upp alla barnkläder som vi var och hämtade, vi hade ju inte behövt tvätta kläderna men eftersom botten på båda kortongerna gick sönder och allt flög ut på backen valde vi att det är lika bra att tvätta upp allt då =) Idag var vi på kontroll och parveln har fixerat sig =) Så välkommen ut snart! Blivande mamman börjar känna sig lite väl tung och svälld!

Nej nu ska jag vagga mig sakta men säkert ner i tvättstugan.

Min Underbara man

Ringe min going till karl och efterlyste honom, eller jag visste att han satt på skolan och pluggade. Frågade honom när han skulle komma hem, genom att vi ska iväg kl 3 på föräldragrupp. Vad säger min karl ? jo att han kommer hem lagomt till 3. till tre tänkte jag och blev en smula upprörd och skällde lite lätt! och meddela att kl 3 ska vi vara på föräldragrupp.

Jag tycker att jag har dåligt minne nuförtiden och allmänt lost. men kanske inte...




En lite bild på magen.

Hur känner man sig sista veckorna, ska man känna sig vacker ?  Folk säger att jag är vacker, Och de tackar jag för. =) Meen en annan får ju en smärre chock när man går förbi en spegel. Magen gillar jag, men allt de där övriga fluffet som satt sig lite här och lite där. tex dubbelhakan som inte är att leka med, fattas bara att man har ett läte som en groda så ser man ut som en sådan. =) Yepp i´m Fat.

Tack! där fick jag klaga av mig lite. Allt är ju inte tjockt so too say. Det är mysigt att vara gravid, magen, bebisen som stökar på i magen. Det är ju dethär med att man ökar lite i omkrets, och de tycker ju inte vi kvinnor om.

Mitt mål är att komma i mina victoria Beckham jeans som jag fick på min födelsedag för tre år sedan av min älskling =) vad tror ni om det från skala ett till tio ? Och sis din åsikt har jag redan hört =) Puss´på´re

Hantverkare

Gillar jag dom ? - Nej. Halv åtta plingade de på dörren, för att meddela att vi inte satt upp lappen på dörren. Men om dessa knölar väntat typ till nio så har de fått en lapp uppsatt på dörren. De var ju ändå här efter tio någon gång och skita ner och utförde jobbet. Antar att de inte är klara än då de missat två element. Vill ju gärna inte ha arbetare som springer här i dessa svintider.  Btw vi kommer snart koppla ur ringklockan, då den låter mer än gräsligt.


Ne nu ska jag börja efterlysa min karl.

Bilder får ni senare.

 


Ikea

Igår for vi iväg till Sundsvall, närmare bestämt Ikea. Handlade klart det sista till bebisen.
Först var vi ut till Njurunda för att hämta lite barnkläder hos Ingela m.fam. Så nu har vi kläder =)
Måste ju säga att de verkligen har fått tag på en toppen hus. Avundsjuk - ah det är jag, tänk om det kunde finnas liknade här hemma i östersund.. Och Sen  lilla sparven, Tänk att vi snart har en liten sparv hos oss =)

Lunchade med johanna också =)

Idag har det inte hänt så mycket, var ner på staden och snaggade frillan, så man är lite fin i håret inför förlossning. Sen hämtade jag Jakob på dagis, så han fick hänga lite med moster och Anners på em. Nu har jag städat, dammsugit och torkat golv, så nu är man slut. Börjar bli väldigt svälld nu, fingrar, fötter ben.
Bebben får ta och stämpla ut snart om han vill och känner sig redo!

Ska ta och googla värkar nu.

 

På återseende!


Symaskin - NejTack

Igår var en sådanhär grå och kall dag. Så vi fixade lite, tex hänga upp tavlan som stått på golvet sedan månader tillbaka. Listen för att hänga upp knivar på, kom äntligen upp på väggen. Bebben har fått egen garderob, där ligger parvelns grejor och väntar =) Tack far för att du ordna med hyllor åt oss!

Jo vi var ut till momma igår kväll, lånade symaskinen. ah det gick ju sådär. Skulle spola på med undertråd och när jag var på väg att börja, då kommer min kära karl och läxar upp mig, för det var ju helt fel som jag hade trätt maskinen, så där briljerar min man. haha - ja det var ju roligt, men jag blev ju lite upprörd över att han kan med en symaskin och inte jag =) Älskar min man. 
Efter jag, eller ja momma fick ju sy en sväng så blev vi bjudna på fika =) nybakta muffins - yammie

Imorn bli det alt ikea. (nackdel med att ha flyttat hem 20 mil bort.)

Torsdag ska vi börja föräldragrupp

Fredag är vi i v35  +1 och kontroll



Frost

Vakna upp nio imorse, en bra natt, lite halsbränna och behövde bara gå på toa en gång för att kissa. (Natten innan var jag upp 7 gånger för att kissa.) Iallafall så har den första frosten lagt sig över Östersund - Så mysigt med frost på backen, det blev en riktig mysfrukost. Jag längtar till snön lägger sig.
Förkylningen börjar ge med sig, lite sådär slämmig i halsen och täppt.

Ihelgen var de tre hellbergs på en liten minisemester ner till Borlänge för att hälsa på GO släkten! (Tre Hellbergs: Jag sisipiss och mammsen. )



Täcke som Kusin Hanna har sytt till parveln =)



Tack Kusin för alla fina grejor till parveln =)



Tanken slog oss att det inte är så länge kvar nu, så vi har monterat ihop skötbordet och ställt iordning det, Nästa vecka ska vi ta fram spjälsängen och montera ihop den och göra klart. Vi har ju snart parveln här hos oss =)
Och Ikea en sista gång måste hinnas med.





RSS 2.0