En heldag i Storbränna

Vid lunch igår bestämde vi oss för att åka upp till pappafar. Men innan vi for upp till pappafar så kom mammsen och hälsade på en sväng. I Storbränna var det kanonväder -1 grad och solen sken =) STORBRÄNNA - Byn med glimten i ögat !

När vi kom upp så blev det ur med barnvagen och ut med Bosse. Sen begav vi oss på en promenad runt byn! Kanonväder idag! Och till middag hade pappafar gjort ordning tjälaknul, potatisgratäng sallad och fetaost =) Säger bara en sak: SMASKENS! Pappsen han kan han =)

Råkade väcka Isak idag när han precis hade somnat, och sen ville lilkillen inte somna om, så då fick vi en mycket grinig Isak. Slutade med att han gallskrek så han nästan tjöjdes och sen tvärslockna han i famnen på mig. Så lillkillen fick sova en halvtimma sen mat och sen packade vi in oss i bilen och for hemåt mot staden. Innan Häggenås vid skjutbanan stog HelgeÄlg med baken utåt och mumsade på alla goa gran/tallknoppar. btw så glömde vi ta med oss älgköttet hem som vi tänkte göra. aja vi får se om det blir en tur upp till pappsen nästa helg kanske.





Solen bländar på bra =)

 
Bosse fick sig en skön promenad han med

Isak försöker sova!

Sigge öppna upp kartongen och lade sig i den =)


Vi har ju turen att vi inte behöver lägga några pengar på nästa bilbarnstol. Har ju fått lånat kusin Jakobs då han fått en ny stol.


Kommentarer
Postat av: Moster

Mosters gobit. Nu vill jag ha en dag med Isak så vi kan ligga på mage och skrika, han älskar när moster lägger honom på magen :-) Hoppas vi kan träffas snart. Jakob har mosterabstinens. Tack för akuthandlingen igår

:-)Puss

2010-02-07 @ 09:46:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0