2010-02-15

Godkväll! Idag har vi haft en lugn dag, Isak är lite småförkyld så vi hoppade öppna idag så vi inte smittar alla andra goingar! Vi tog en promenad upp till Anders jobb då vi hämtade finskoan till pappsen =) Sen har vi hållt oss inne!
Idag tog i upp hockuspockus stolen, så lillen får sitta med oss nu. och snart ska vi ju börja med smakisar. Tänkte börja när killen är runt 4,5 mån =) ska bli spännande.

Nu är dopkorten utskickade. och jag tog och beställde servetter med Isaks namn på som vi ska duka med =) tänk att man kan hitta mycket roligt på internet. Och inte så farligt dyrt.

Ne nu är det familjen annorlunda.


Kommentarer
Postat av: ingela

hallå!

nä inte direkt nåt tema, hade köpt hjärtljuslyktor också var det chokladhjärtan på tårtan annars inge speciellt =)..hade beställt lila servetter med också dukade vi med en silverduk..vart jättebra.

2010-02-16 @ 10:03:36
URL: http://selinasmamma.blogg.se/
Postat av: Jennie

Tackar! Vi trivs bra i huset men än är det mycket kvar som man vill fixa när det gäller själva inredningen. Men det får vi ta allt eftersom. Tiden räcker liksom inte till nu när man har två barn...

Ja, visst växer de små liven alldeles för fort? Saknar redan tiden då Mira var liten och skruttig, även fast det inte var sååå länge sen egentligen. :-) Annat är det nu, full rulle är det hela dagarna då hon börjat åla sig fram. Man vet aldrig vart man har henne nu för tiden. ;-)

Hoppas Isak gillade snuttefilten. Här hemma hos oss är snuttefiltarna väl använda både av Mira och Alvin. Sköt om er! Kram

2010-02-16 @ 22:02:50
URL: http://lyckan2009.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0