Isak



Isak provar nybilen sin :) Och gissa vad glad han blev när pappsen packade upp och monterade ihop den. Tur vi fick det på film. Han verkligen log med hela ansiktet.



Isak satsar nog på bandy




Hjälper mamma att dammsuga.

Och imorn blir mammas lilla gryn 11 månader.


En liten uppdatering

Tror jag ska lägga ner det här med bloggen. Tog mig 5 min på att fundera ut vad jag skulle börja med...

Iallafall så pös jag och sis iväg på Ikea i söndags kom hem med 8 kaffekoppar och kronljus. Billigaste Ikea turen ever. Inte så konstig man är ju inte direkt rikt som ett troll med sina mamma pengar.

Tänkte jag skulle tradera hem en vinteroverall till Isak igår, men jag blir galen på dessa traderare som triggar upp priserna. En didrikson overall kostar nypris ca 799 och går på tradera för 500-600. då är det lika bra att lägga till 200-300 och köpa en ny. Meningen med tradera är ju att man ska fynda.. Ska ner på stan och kolla efter overall sen idag. Såg att Lindex har overall, men jag vägrar klä Isak i Bamse och sånt skit.


Bärgningsbil till Isak


En sån ska Isak få. Anders har varit med i en tävling och fått ihop så pass många poäng att han kunde trycka hem denna till Isak :)


Busungen

Haha igår var Isak så rolig, han har rivit sönder listen som man gömmer kablar i. Han är där hela tiden och marodörar. Varje gång han ska krypa dit stannar han upp och kollar på oss och med världens flin och skratt lägger han i turbon och kryper dit. Så igår gjorde han samma sak stannar, flinar åt mig och sen vinkar han och skyndar sig dit och sliter tag i alla sladdar som vi döljt så fint :) Såg så roligt ut när han vinkade.

Vi är fortfarande småförkylda. Snorig och täppt, trodde det skulle ge med sig, vi har vart såhär i en veckas tid nu.. Seg förkylning.

Igår hade vi tvättstuga, Anders har fått tvättat dom senaste 2 gångerna. Och jag vill inte ens gå ner och se hur han hänger tvätten, för saken är den att jag skulle hänga om allt som jag vill ha det. Anders får inte ens vika tvätten... Sen dammsögs det och skurade golven, dammtorkade och tvättade överdragen till soffan då hela soffan var ner kletad med Isaks snor. Skulle behövt putsa dessa fönster..

Isak tar en lite powernap nu, sen ska vi gå en liten promenad så vi får i oss friskluft, det blir en tur till affärn för att handla lite råris. kyckling och ris till middag.


Skriker för full hals

Isak alltså. Han är dundertrött. Men nu får han skrika... Förkylningen sitter fortfarande i, men han har humöret uppe förutom nu då då han ska somna själv i sin säng. Men det är sånt man får ta..

Jaha nästa helg ska Isak&Anders ha en hel helg för sig själv, och vad sjutton ska jag göra då ? Söndag är iallafall inbokad med sis, det blir en tur till Ikea :) Och på lördag så blir ev en heldag med cilla bara vi båda blir frisk :)
Bara inse jag är bara Mamma Maria :) Men jag trivs.. Har ju inget behov av att vara utan mina hjärtan, men för att Isak ska bli mindre mammig så ska Isak få vara med pappa en hel helg utan mamma...

Ibland blir man sådär matt och det blev jag igår, det kom ett par tårar! Tur jag har min underbara man och min fina son!




Dags för ett inlägg kanske.

Vi har gått och blivit förkylda jag och Isak! men det har tagit hårdast på lillen. Idag har det inte alls varit någon bra dag, mycket gnäll och kläng. Hoppas det ger med sig snart.

Annars rullar dagarna på som vanligt. Förra veckan tog vi en paus från staden och åkte upp till pappa på landet. Jakten drog igång förra veckan och det var premiär för Anders första jakt :) Dom började starkt med att fälla en björn på måndagen och avslutade på söndagen med en Kalv, som Hans fick panga på innan resan hem till Dalarna :) Jag&Isak fick mysa med faster :)




Isak har fått sin första bissing

Gräsänka.. Anders är hos pappa och jagar denna vecka. Och idag blev det inte älg, utan nallepuh. En hona på 125 kg om jag inte minns fel. :)

Isak har nu fått sin första tand på högersida. Igår när han bet mig i fingret kände jag något vasst, och visst en tand har spruckit upp :)  Isak tog sina första krypsteg igår, med momma. Men jag fick se det idag när vi var på öppna. Total lycka! Mammas älskade son börjar bli stor! Kan inte förstå att han blir 1 år nästa månad! Och idag gick han själv med gåvagnen. Gofisen vår!



Pluppen vår!


Torsdag

Morgonpromenad med Desirée och sötaste Madicken :) Blev en promenad på 1,5 h. Trodde Isak skulle sova under promenaden men inte de inte, han var vaken hela vägen.. Vid ett blev det promenad nr 2 då med Sara & Signe :) ca 2 h. Skönt att få röra på sig!

Vid middagen blev jag och Isak osams ;) Underbara lilla unge, tänk om du kunde äta utan att jag ska behöva fixa och trixa med allt! Kommer på nya knep, men Isak synar dom efter ett tag! Han är smart vår son! Jag får sitta varje måltid 30 - 45 min för att han ska få i sig mat. Om man tappar det !? Ja näst intill varje gång! Blunda räkna till 3..



Men här är vi sams ;)

RSS 2.0