Du är Tokig moffa

Lördagsmorgon for vi hem till vackra storbränna och pappafar.

Lördagen bjuder jag på härliga sommarbilder.

 

Bosse och sigge tyckte det var varmt



solning, vattenkrig, fyrhjuling och massa annat skoj =)  Jakob va goast när han sa Du är tokig moffa. =) och sen när han gick och ropade efter sigge med ljus röst bara för att mamma Linda gick runt och ropade med ljusröst.

Kvällen åkte vi ner till stugan. Anders provade på lite fiske.



Då har vi gått halvvägs till stugan



Natten var mindre rolig. Så varmt trodde vi skulle dö, började fumla efter myggfönstret med hittar det inte, slår upp fönstret, då har man miljoners mygg man ska slåss med. Man hör dom men man ser dom inte. Sen kommer sigge och leker djävul kl 4 på mogonen. Men han åker ut med huvudet före när han går ner till far och leker rövare där. Sen kl halv nio sitter goingen utanför mitt förnster och skriker som en galning. Kliver då upp....




Vårat framtida hus ? Ah om jag får bestämma så blir det nog det om det bli till salu.



Kan det bli lite svalare ?

Glömde ju berätta att far och Anders var ute med fyrhjulingarna och hade spaning på björn. Björnspår såg de iallafall på Hasses hygge upp mot knutbränna.





Ont i tassarna

9.5 timmars jobb och mina fötter är i dubbel sice... skojar inte men de är helt döda.... (tänker gå på mammaledighet efter dessa två månader)






TiggePoo tar en tupplur inne i busken.


Lilla Dumle =)



Midsommar. Jakob hjälper Anners att pricka rätt =)



Lilla Kita =)


'Åldersnoja ska man börja med de nu ?? två dagar kvar till åldern 24 träderkraft. huvva va old man blir nu..

22 juni


Ah det börjar bli tajt nu =) Stor go och rund och ett fint humör. Är man några kilon tyngre och hormoner som sprudlar så kan det hoppa grodor ur munnen på en.




Världens bästa korvmoj =)



Ett träd i Ja Nej Vet ej parken.



Sidsjön.



The Tiger lurar på oss när vi grävde upp jordgubbsplantor.



Björnsafari

Tiden går fort, har egentligen tusen saker att berätta..

Men... Idag var vi iallafall upp till pappafar efter att vi tvättat från 7, dammsugit torkat alla golv, dammtorkat, ah hela rubbet med fönsterputsning och upphängning av nya gardiner. Härligt varmt väder idag. Jag och gubben passade på att rensa rabatten hemma hos far. vi grilla älgkött och satt ute för första gångenoch åt.. Sen det roligaste av allt Björnsafari med pappafar. haha - trodde allvarligt att bilen skulle rasa ihop på en tarvlig skogsväg mitt i ingemansland. Ingen björn såg vi.. även fast det springer björn i Storbränna och byarna runt om...

Tisdag börjar jag sommarjobba - känns skönt att kalla det sommarjobb =)

Bebben har hört av sig med en liten spark. ska försöka lägga upp lite bilder snart när jag orkar slå på min dator...

Bilbingo igår. - ja som vanligt vinner man inget och dessa norskar som alltid tar hem storvinsten, det slår som aldrig fel..

Semester vs matförgiftning

Vi hann med halva våran semester. Ifredags åkte vi ner till Gustafs för att hälsa på kära släkten. Vi fick ta in hos kära faster och Hans även fast de höll på med storrenovering av badrum. Kusin hanna och hennes karl Patrik har fått det så fint i huset =) och lillvalpen de va och hämtade i Fredags - Lilla Dumle. (kommer bilder senare, då hon bakom spakarna mår lite bättre)

Söndag begav vi oss mot Orsa, - orsacamping där svärföräldrarna har husvagnen. När vi kom dit åkte vi och åt pizza - Inge bra smaka konstigt av den och en aning vattnig. På natten vid ca halv 3 tiden hade jag en sådan halsbränna som hette duga och sen på tre röda känner jag att det inte kommer gå hela vägen, petar till gubben lite lätt så jag inte ska väcka svärmor och svärfar. Hinner få ut båda fötterna på pallen och spyr rätt ut. Anders vallar mig till toa/dusch området, tur det inte var långt dit, tar och kräker ett par gånger till då det är så förträffligt mumsigt att spy galla.. Får sen sova till halv 8 då jag försöker få liv i gubben min och frågar om vi inte ska kliva upp, tillsvar får jag - jag är trött. Går ut själv och hinner stå ca en min och inser att nu kommer det igen, hinner få nykeln till toa/dush och börjar gå/småspringa, Hinner spy tre omgångar grön galla innan jag ens kommit fram.. Ja vid åtta är vi påväg hem mot Östersund, någon gång efter vägen spyr jag. är hemma vid tolv. lägger mig och sover, kräks sover. vaknar upp idag och känner mig bättre..

Vi som skulle mysa i husvagen, åka ner till mora och kolla lite där, och se isbjörnarna.

Ät inte pizza i Orsa på pizzeria amore eller vad den hette...

Köket målat

Ja nu är köket målat.





Denna målning har vi levt med i 10 år. Men nu har vi sagt bye bye till målningen. och vad hittade vi, jo fyra målningar till bakom all vitfärg.





Wiimaster..

finputsning av kök

Dålig uppdat. Håller på och smårenoverar köket. Vi har vart mån till ons hos mor och jonne, slipat och målat köksluckorna. Tog med oss lådorna in idag, ska hämta resten imorn. Fredag minisemester =)

Tänkte bjuda på lite bilder, men är för orkeslös nu. Får bli lite senare.

Jakob har vart här på besök.

Och enligt Jakob är Moster tung =) haha Goingen min!


Älska


Vårt vackra barn! Vi vet om det är en snippa eller snopp - men vi säger inget!

Idag fick vi se vårat välskapta vackra barn! lite svårflörtad var den när barnmorskan skulle ta bild, då borra den ner huvudet så långt ner i magen min så det blev en vacker bild av rygg, armar och ben. där låg den tryggt! Annars från börjar var det väldans liv på ungen, for och sprattla runt. Sötaste av allt - bebben sög på tummen =)

Vi är tillbakaflyttad en vecka. V17 från och med idag. Så den 12 Nov är bebben beräknad!

Älska

V18 +2

Torsdag.
 Karln har åkt till s-vall för att göra sista tentan för denna termin. Nästa vecka skall köksluckorna målas. Pappafar kommer in och ska sponsra med pengar till färg. Tackar så hjärtligt för det. Lördag blir det s-vall och städa ur huset. och birsta en snabbis. Sisipiss följer då med =)


Annars så flyter graviditeten på =) igår var en sisådär dag. Anders tyckte jag var bitsk igår =) Ah humöret svajar lite.
Samma visa som igår, nu får izzie på greys ta och bli frisk orkar inte med ett avsnitt till då man sitter och stor grinar, meddans karln sitter brevid och asgarvar åt en.....

Men iallafall så bjuder jag på bilder! (Härligt att så många vill läsa nu, statistiken har gått från 2 läsare per dag till ca 20)


  Gomagen =)

Imorn UL =)






Jakob har ju vart här och hjälpt oss att fixa till. Goungen!


Älska

Härliga hjärtljud och ul

Idag fick vi höra vårat barns hjärtljud för första gången. vilken lycka =) och på fredag blir det ul. Äntligen ska vi få se bebben =)


Annars börjar vi få ordning på det mesta nu, bara sovrumet kvar, vi glömde skruvarna till sängen i sundsvall, men vi ska ju ner till helgen och städa ur huset, så vi ska komma ihåg dem då . Idag blir det middag hos mormor =) få äta lite gomat..

RSS 2.0