Måndag!

....Och jag sitter här i soffan och halv kollar på Hollywood fruar! Ikväll har jag och Isak vart solo, Anders for iväg till s-vall för ett leverera en bil och skulle ta tåget hem, men tydligen så var alla tåg till Östersund inställda. Hmm men han är på väg hem nu.... Och det går ingen nöd på oss.. Sis bjöd på midag, en kryddstark sådan - höll på brinna upp! Isak ligger och sover sedan 8.30, då drog lillen ner rullgardinerna för dagen =)

Annars så har jag fått min Paris Hilton klocka krediterad, så jag har tillgodo 1200. Ska kolla ut en ny klocka som förhoppninsvis är i bättre kvalité. Sen var vi på öppna, Isak var på bra humör. Fröken Signe skrämde Isak så han börja grina. Haha de såg så roligt ut! Dom är bra härliga våra underbara barn! Sen var vi på polarn och pyret och införskaffade en pippigul mössa och en scarf till våren!





Skulle behöva flera timmar på dygnen

Då var det åter igen Torsdag. Det känns som om jag inte hinner något! Vi har halkat efter med smakisar till Isak. Jag hinner verkligen inte göra ordning pure... Lika lite som jag hinner putsa min sons öron! Har tänkt flera dagar att jag ska renovera öronen på Isak men alltid är det något annat som kommer i mellan..
 Men så idag fick jag tid till att göra pure, Potatis&palsternacka.... Skärpning nu!


Igårkväll hade vi verkligen en crapkväll. Isak grinade nästan konstant från 17.30 till 20.00. Min kära syster kom över vid 19 och avlasta mig lite då min man befann sig på ett plan i luften ifrån Arn. En övertrött Isak + säkert massa annat, tänder, magont något sådant säkert... Så skönt att ha sin kära syster 2 min ifrån. Iallafall så somna isak tillslut vid 20.00 han rasade ihop som ett korthus i famnen på mig.. En färdig Maria satt sig i soffan och pusta ut! Och tanken log mig att det blir nog samma visa imorn (idag)  Isak har fått sin 5 månadersspruta! Men vid 2 fick killen en alvedonsupp och så mycket lugnare och goare Isak fick jag =) Och redan vid 19 somna Isak sött! Mammas fina kille...




Imorn ska jag och Sara packa in barna i bilen och bege oss upp till Åre! PEAK Rea.. Ska bli mys, göra en liten mini utflykt!

Ne nu ska jag kasta in handduken, borsta tänderna och sova!


Ta fajten, dop och allt möjligt

Hinner troligtvis inte skriva något långt inlägg..

Hela morgonen har jag försökt klätt på mig, men inte förns 11,40 fick jag på mig kläder för dagen och fixa till mig... Isak har varit så otroligt tjurig denna morgon, gnällig och har bara varit nöjd i famnen.Lite svårt att klä sig med en tjurig Herr Hellberg =) Aja nu efter ett en rejäl fajt så somna killen utmattad.



Isak döptes i söndags i Häggenås kyrka! Vi fick en fin dag med solsken. Tack alla som var med och gjorde Isaks dag till en fin dag.. Så nu är Isak, Isak Mats Harald Hellberg =) 

Får inte upp bilder. 

Annars då, Så har jag nu bestämt mig för att denna slappa mage man fått, ska bort! Nu ska Isak få hänga med på morgonpromenader så man förbränner lite mer. Seriöst jag blir deprimerad av att se allt som hänger på en nu... Det är inte jag. (bla bla jag vet att jag inte är tjock, MEN 59 kg och slapp mage ÄR verkligen inte jag...) Men man hinner ju inte träna heller, kör 200 situps på pilatesbollen nästan varje dag, men det krävs lite mer för att allt ska gå tillbaka till det normala. (ventilerade mig lite)

Nu havregrynsgröt och sedan promenad med Sara&Signe. Och Isak ska ha mat när han vaknar =)



 

RSS 2.0