Bildregn på torpet

Här kommer bilder på insidan av torpet för er som läser och bara har sett utsidan av vårt fina torp.
 
Hallen:
 
 
Vardagsrummet:
 
Sovrummet:
 
 
Köket med walkin skafferi :)
 
 
Övervåning med stort allrum, sovrum och två mindre skrubbar.
 

Före och efterbild


Torpet del 3

Då har det hänt lite mer i vårt lilla torp! får nog börja sätta lilla inom " då svärföräldrarna var upp till Storbränna och torpet för första gången. Och reaktionen var - Det är ju ett stort hus! men annars fint och mycket och göra på´t.
 
Ja nu har vi fått hjälp med att renovera farstukvisten som var helt ruttet rätt igenom. Dag ett och två gjöt vi platta och rör som gruden står på nu och sen har det arbetats flitigt fram till idag! Och nu är det klart. Anders var upp nu på kvällen och gjorde klart det sista med Thord :) Isak Är le torpet och stod vid bilen och sa vill åka hem, så hem for jag och Isak. (Målandet av bron har vi kvar)
 
     
 
Under arbetets gång! Ni får en riktig slutbild senare.
 
Sen då!
Ja vi har målat fönsterramarna och knutarna, Ja södersidan står omålad. blir vid ett senare tillfälle! Blir helgjobb framöver!
 
Här skrapas det för glatta livet :) sen har jag även rensat bort allt småskräp, dvs småstumpar av brädor och ruttna brädor som legat kvar efter att vi rev skjulet. krattat och fixat.
 
Vårat "lilla" torp blir så fint :)
 
 
 

Torpet del 2

Nu har det hänt lite mer i torpet. Vi har nu städat ur hela huset och fyllt en hel skåpbil med massa oanvändbara saker och åkt på återvinningsstation. Bilden här nedan håller vi på att rensa ut övervåningen. Käre farfar har även vart och sågat ner rönnen som var död.




Här är det dags för målning! Så nu har vårat fina lilla torp fått färg :) På bilden nedan stod det även ett skjul så det är bortrivet och vi var in på ryds glas och ordnade nytt fönster och nya glas så vi har till övriga föster som har gått sönder med åren. Sen tog vi bort isoleringen som satt för och även brädorna så ljuset får strömma in i hallen.



     

Fyra dagar senare så har vi målat klart torpet, ja vi har knutarna och fönstrena kvar. Och vi ska få hjälp med att renovera bron också, så i måndags var vi på bygg max och införskaffade oss virke. Vilken skillnad det blev med färg på!  Isak har vart superduktig och påtat på  mestdels själv meddans vi har målat. Och pappa har underhållit gräsmattan!

Här kommer vi få många fina dagar.



RSS 2.0