Mys från morgonen

Idag tog vi sovmorgon till 8, då vaknade lillskrutten och ville ha mat. Sen låg han mellan oss och pratade med pappa för fulla muggar! Nu sitter Isak hos pappa, våran lilla soffpotatis =)

Igår tog Isak tag i det lilla biet och stoppa i munnen =) Det såg medvetet ut. Och nu sover Isak igen på kvällarna utan nå större problem, tappar nappen några gånger. Det går upp och ner.

Ne nu skriker sonen på mat =)


20100130

Idag blir våran skrutt hela 3 månader!


Tidig Morgon

Igårkväll somnade Isak utan nå gnäll. Han somna såfort jag tog fram mitt vänstra bröst - skitbröstet. Isak gillar verkligen inte att snutta från mitt vänstra... Såfort jag lade till han vid bröstet drog han ner ögonen och dvala =) haha. Men han gick inte in i djupsömn förns vid 10. Tappade tutten ett x antal gånger!
Inatt va han snuttig fick amma 3 gånger! Och vakna kl 6. Pigg då... Iof så är Isak lite täppt i näsan - killen börjar bli förkyld. Så det var bra att vi traderade hem sovpuckar =) Så nu får killen sova uppförs så det underlättar för han.. Mammas goa skrutt!

Ja nu är Isak på väg in i sömn, så man kanske ska passa på att piffa till sig =)





Promenad och besök =)

Vid 11 mötte vi upp sara&signe på en promenad =) vi tog backarna vid solliden. Spottade nästan blod =) haha vad man har tappat mycket! men det var skönt med en promenad på förmiddagen...

Och vid 13 så kom Evve och hennes karl och hälsade på =) Isak fick så fina presenter =) Tofflor, bodys och Pingu skallra/bit! Tack snälla ni! =) Det var supermysigt att få träffa er! Och nu väntar vi med spänning tills eran knodd kommer!  =)

Passar på att uppdat lite nu när Isak är nyäten och nöjd!



Nu har vi en liten svacka. Isak vill inte somna på kvällarna. John Blund är verkligen inge rolig tycker Isak. För han kan ju missa så mycket om han somnar! Men skam den som ger sig! Det kommer ju perioder men det får vi ju ta! Våran goskrutt!

Ne nu är det bajsblöja på G, det sprackar så så fint från Isak =)




Tisdagkväll

Igår hade vi en heldag på öppnaförskolan =) Isak hade ett litet harem, omringad av två söta tjejer, Signe och alva =) Iallafall så var det en trevlig dag! och nästa måndag är inbokad =)

Blir inget långt blogginlägg nu, killen vill snutta lite på mig nu =) sen sängen för lillkillen =) men bjuder på en bild!





Natti natti från Isak

Söndag

Dagen har varit lugn, klev upp sju med Isak då han bestämde sig för att vakna till liv =) Han hann även kissa ner mig, en härlig stråle kom och jag kände hur det rann ner för benet på mig och mellan tårna =) Att man aldrig lär sig..

 Senare mitt på dagen slängde jag ihop två sockerkakor, en med vanlijsmak och en med chokladsmak. Anders tog sig en promenad med Isak upp till lillänge och lämnade tillbaka bakmaksinen som förövrigt var helt värdelös... Svärföräldrarna kom sen förbi på besök. - Myste med Isak. Sen har det inte hänt så mycket mer idag, en lugn dag.

Igår beställde jag hem lite saker från dunderbutiken.se

Någon som kommer ihåg lilla Anna och Långa farbrorn ?

Beställde denna så Isak har något att kolla på i vagnen. sen blev det bitring för bissingarna och reflex med Isaks namn på =) Beställde även reflex åt Jakob med sitt namn på =) Får ju inte glömma mosters gobit heller...

Isak sitter inne i köket - håller koll på pappsen när han bakar matbröd..


Lördag

Lördagkväll. dagen har rullat på. Vi vaknade vid åtta, då var Isak pigg och ville ha mat =) Senare under dagen har vi vart på en promenad, gick upp till Bilcenter, för att hälsa på Anders gamla arbetskolegor. På parkeringen så står mammas röda bil =) Slår mor en signal och frågar vad hon gör?, morsan kläcker ur sig att hon är i nälden... Jasså säger jag, säger att jag tyckte se hennes bil inne i staden vid bilcenter. Då kan mor inte hålla sig längre... Ja där på bilcenter är min kära mor! Hon är bilbytarsugen =) Mamma jag vet att du läser - du är bra söt! =)

Annars då ?

Jo Isak är duktig och somnar mellan 8-9 varje kväll nu utan protester. mammas lilla kille börjar bli stor =) Det är tänkt att killen ska sova redan vid 7-8, men det är sånt vi får göra/ta i etapper.

Igår vakna killen redan vid sextiden och fick kliva upp då med pappa, jag klev upp vid 7, sen vid nio var vi ute på promenad, då gick vi ner till lidl och köpte lite fikabröd.  Sis och jakob kom med lunch.
Och sen hoppa vi i sängen och hade kuddkrig =) Meddans vi hade kuddkrig hänge Isak med moster =) myspys de ju!
Sedan blev det en promenad upp till lillänge med sis.

Nu e Isak ute och flyger i babyselen med pappa =) Mina killar.




Återträff och 3 månadersspruta

Fullt upp i veckan! I Onsdags fick vi träffa alla i föräldragruppen, så himla kul att få träffa alla och få se deras små underverk =) Efteråt tog vi en fika på staden, premiära med barnvag på fik. Gick ju hur fint som helst, Isak sov sig igenom fikat och sedan var jag tvungen att gå upp på mvc för efterkontroll, fick då journalen från förlossningen =) Kul att se. Iallafall så var man hel i nedre regionen..

Igår fick lilla älsklingen sin 3 månadersspruta! Isak lade då in 5:ans växel. Jag har då aldrig hört prinsen skrika så som han gjorde igår! Hjärtskärande. Anders fick hålla i Isak då han fick sprutan. Men sen fick han komma till mammsen och självklart tog jag fram kronjuvelerna så han fick äta och snutta sig till sömns! Sen var killen grinig till och från hela dagen. Så när vi skulle sova fick han snutta sig till sömns. Sen sov Isak hela natten fram till halv sex då han ville ha lite mat =)

Men idag är allt som vanligt igen, go och gla!


RSS 2.0