Lägenhet ala caos

Sitter i soffan utan kuddar, dom är på väg från Sundsvall... Jag och min karl var väldigt optimistiska när vi trodde att vi skulle få med oss allt på en vända. men tjii fick vi. Så nu är Anders och Daniel i s-vall och packar in resten. Jag dumpade mig själv här i östersund... Gör som ingen nytta då jag inte får bära tunga grejor.

Väntar på att sis ska komma =) se om vi kan styra upp något här då det ser ut som ett ormbo.


Bebben börjar stöka på bra i magen. =)


Flyttlasset går mot Östersund idag.

Just nu ligger jag i soffan och tar det lite lugnt, blodsockret är lite lågt, så skallen vill yra lite.
Men jag har faktiskt hunnit med lite saker ändå! Måste gå bort på ok/q8 och hämta ut ett paket, men först ska jag vänta in tvättmaskinen ska bli klar.


Jag har bästa citatet från igår =)

"Det är inte korven som gör dig tjock, utan det är såsen" Haha vad jag skratta gott åt det när Anders moster sa så igår när jag pratade med henne!




Cilla - rehab imorn, och nej VIN ingår inte i det! haha


V17 + 1

Tänk vad veckorna går fort! Nu är vi inne i v17 och vissa krämpor börjar smyga sig på, mina stackars fötter har börjat svälla.. Tydligen så har jag snarkat  inatt också, Anders har inte sovit enblund inatt. Tydligen så har han puttat på mig också, då har jag bara vänt mig om vart tyst en stund sen har jag börjat ingen... Haha!

förra veckan då det var greys grinade jag som en barnunge, är det lite sorgligt så är det inga lätta snyftningar, utan att det är stora floder som jag grinar! Anders började asgarva åt mig och då började jag skratta själv men det övergår till ännumera grin efter typ tre sek. ÅH dessa hormoner, jag hoppas att allt är roligt i greys ikväll...

Men det är mysigt att va gravid!

Älska


Ny dag nya tag

Tänkte bjuppa på lite bilder idag, men det tog tvärstopp! imorgon kanske det blir.
Ikväll har jag skrattat mig igenom bestofblocket.se

Promenixat halva milen

Har jag och Anders gjort idag, först ett varv runt sidsjön, så himla vackert där! sen var vi upp på Södra berget och gick en runda där. mina stackars fötter är helt slut..

Känns trist att lämna sundvall efter knappt året, tänk om man kunde förflytta släkten när man flyttar. Tillbaka till östersund, känns ju väldigt dystert måste jag säga. Men det ska bli mys att få komma hem till familjen och självklart Cilla som är familj de med! Cilla har ju bokat upp varje lediga helg nu framöver .Haha va go du är!

Ne nu skriker magen efter mat!


Älska

En runda runt Sidsjön!

När vi promenixade runt Sidsjön, hörde bebben äntligen av sig i magen! =) åh så underbart!
Hon/Han var nog glad att mamma rörde lite på sig då den gjorde en volt i magen =)
Så jag firade med alkoholfri ÖL !



Älska


Mina måsten!



Vill inte och tänker inte få bristningar under graviditeten, så magen smörjs in med denna goding. Än så länge funkar det.


Bara godingar från The body shop.

Tisdag och vi går in i vecka 16

Veckorna bara rinner iväg. Kommer ihåg när vi gjorde första gravteset, andra och tredje. Det var med glädje som vi plussade =) Snart har vi gått halva tiden! Tiden går så fort.

Hej vad det går framåt!

Utmanad.

Jag blev utmanad av Kicki.

 Så jag kör då på den!

Utmaningen går ut på att jag ska skriva ner 5 saker som jag ska göra under året 2009 samt 5 personer jag vill utmana.

1. Flytta hem till Östersund
2. Semester
3. Ha kvalitetstid med Jakob m fam.
4. Jobba
5. Föda barn =)


Annars har vi varit hem med ett lass med grejor i lördags! Blev mycket kvalitetstid med Jakob, mosters Gobit har blivit så stor, ingen blöja, säger till när han e nödig. sov utan tutte för första gången igår! Moster blir så stolt!

Idag är det packning som står på tapeten, håller på att tvättar alla gardiner och donar på.


Btw sista gången jag kollade på eurovision  Skämmes Sverige tamifaan. Skurt skulle kunna göra detta bättre och ge oss en bättre placering!

Gravid - En fyll i bok om nio månaders väntan!


Denna bok fick vi av söta pappsen. Så om 100 år kan man ta fram boken och minnas tillbaka på de 40 veckorna =) på kräkveckorna, hormonerna som spökade och allt som hör graviditeten till..




Iallafall så har pappa åkt hem till Storbränna, det är bara att konstatera han är ingen stadsgrabb heller. =) Är man van lugnet på landet är det svårt och sova i staden och speciellt så nära e14. Men vi hann med Ikea igår kväll och staden idag. var och fikade på Innergården 1891 - Sundsvalls mysigaste cafe!  Tack far för att du kom och hälsade på oss och hjälper oss hem med kartonger och grejs!

Nu ska jag ta en powernap!

Finbesök från Storbränna!

Idag kommer min kära pappafar =) och för att han inte ska känna sig så vilsen, så bjuder vi på älgstek idag, direkt skjuten och slaktad i storbränna =)


 

Det är så att tröjorna börjar krympa ;)

En fika på Barista

Med Johanna och Madde - alltid lika trevligt att träffa dom!

Blir ett kort inlägg nu, ska iväg och handla lite, för ikväll kommer Gudmor på middag och pappafar anländer till s-vall imorn =) Ni får ett inlägg ikväll och då med en bild på go magen om ni har tur!


Moster saknar sin Jakob!

Daily show. stockholm vs usa



Galet bra! Ta det med en smula ironi =)

LakritsNappar

Satt ute och tog det lugnt i solen och blev plötsligt sugen på lakritsnappar, gick iväg på Hydro och köpte =) Detta sug som man får på grejor nu när man är gravid! helt galet... Idag blir det pizza - snålvattnet rinner i mungiporna!
Är inte lika hungrig längre, vilket är skönt. Nu kan jag ligga kvar i sängen till tio utan problem. Tröttheten börjar ge med sig lite. Vi går in i vecka 15 idag. Helt fantastiskt att vi har en liten bebis i magen!!


Visste du att...

Det är omöjligt att andas ut genom munnen samtidigt som man andas in genom näsan




Jag har reggat mig på familjeliv, och nu har man 7 dagar på sig att logga in annars försvinner man automatiskt. Jag har inte loggat in där än - har inte bestämt mig för om jag kommer ha någon nytta av den sidan. Vi får se!


Btw pappafar kommer och hälsar på oss på torsdag =)



Anders - Kärlek till dig!


Tomt det blev

Tomt i huset nu när världens bästa cilla har åkt hem, men vi ses om ett par veckor då vi är på hemmaplan igen.

börjat packa ner köket, snacka om gruvsamt.

Nu powenap när min älskade man kollar på hockey..


Skunk Anansie - Weak



Men nu hittade jag många gamla godingar från förr.

Bjuder på finaste låten

Friinga - Christer Halvarsson


Men med liten . ....

Idag kör vi tvättdag..  Ska pallra mig iväg på Hydro köpa lite snus (nikotinfri) Ibland skulle det sitta fint med en General Portion.. Men med liten bebis i magen får man offra sitt goda syndandet.

Och imorn kommer min kära Cilla, som jag saknar henne =)


Ne, nu ska jag återgå till det jag höll på med. - ligga utslagen i soffan och kolla på våra bästa år

Städdag och v 14

Städat och klart, ligger utslagen i soffan, mina fötter värker och min karl massar dom..
Idag gick vi in i v14 och magen är rund och go. Hyresvärden va och hälsa på igår, hon tyckte magen min va stor och go för att va i v14 =) Vi börjar fundera på om det är flera där inne, eller om jag bara är stor om magen ändå..  =)

Har börjat packa lite smått.


RSS 2.0