Höst

Gula blad på träden, lite halvmulet men ändå såhär skönt. Nu är hösten här! Igår mös vi ner oss i soffan och såg Män som hatar kvinnor. köpte den på ica maxi. Ja ica maxi har ju öppnat upp här nu =) Filmen var helt okej.


Itorsdags blev det äntligen en dejt med cilla, handlade lite nya bigmama kläder, har ju inga varma höstkläder! har inte köpt så mycket, känns lite meningslöst då det inte är så länge kvar nu tills bebben tittar ut. det går så fort. Mäter 104,5 runt magen nu =) och väger lika mycket som Anders =) Hittade ett kort på mig och Anders från förra sommarn då vi bada i storsjön- där kan man snacka om fin liten midja! jag vet vad jag har att göra senare! men det är värt varenda kilo jag gått upp - denna lilla varelse som ligger i min mage , som sparkar och bufflar något så otroligt mycket, och ibland för man sig en riktig känga så det gör ont. Allt är värt det!

Älska


Kommentarer
Postat av: Anna

Va mysigt du får det att låta ! Hoppas allt är det !

2009-09-19 @ 16:34:38
URL: http://annais.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Tant Cilla längtar som en tok efter guldklimpen=)

2009-09-19 @ 21:59:27
URL: http://ceciliaengberg.bloggsida.se
Postat av: Anna

Jo tack, det är bara bra med oss. Njuter också av höst vädret här i Ope! Hur länge är det kvar nu ? Börjar det att bli nervöst ? Kram

2009-09-20 @ 15:36:17
URL: http://annais.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0