Klent med inlägg.

Får inte fram några meningar. Men mina få trogna läsare kanske vill ha ett par nya rader att läsa. 

veckan drog ingång idag kl 6,30 då vakna unge herr Hellberg. Och vi som hade sovmorgon idag. Drog mig till 8 då var det bara att kliva upp. In i duschen och Isak som skållade sin kära mor imorse. Isak har nämligen kommit på hur man tar sig upp på dasslocket och där når han ju vattenkranen klockers, så på med kallvattnet så tempraturen stiger i duschen. Underbara unge! Gröt till frukost, sen packa Isaks dagisväska och ett paket blöjor sen gick vi iväg på dagis. Vinkade hejdå till Isak och han satt bara där och tittade på mig. Ingen större reaktion från han. Hämtade Isak vid 12 och ingen större reaktion när han såg mig, han skulle leka. Isak trivs bra på dagis.

Men tänk om man kunde få ett litet grin :) så man vet att han kanske saknar sin kära mor en smula :) Det är jätteskönt att få se hur bra han trivs på dagis. Så nu kommer Isak gå på dagis från 8-13 varje dag, tills jag börjar jobba. Så jag får några timmar för mig själv. Ensamma och för lugna timmar...

Sis och Emma kom förbi, pappa droppade in och sen gick vi ner och hämtade Jakob på dagis. Hem hit och umgicks lite, eller Jakob Umgick med mario cart, Isak retade Jakob och lilla Emma skulle bara äta och sova.


Kommentarer
Postat av: Jennie

Vad härligt att det går så bra på dagis. Å du, vänta du bara... rätt som det är har de en period där de inte alls vill bli lämnade. :P

När börjar du jobba och var ska du jobba?

Sköt om er!

Kram

2011-01-18 @ 20:44:13
URL: http://lyckan2009.blogspot.com
Postat av: Jenny

Va kul att det går så bra för Isak på dagis! =)

Hörde att ni ev skulle ner på Öppna imorgon, då kanske vi ses där, för jag slutar 13 så jag tänkte ta mig en tur ner å joina papporna å barnen! =)

Kramar!!

2011-01-19 @ 20:31:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0