20 gram

Var iväg förra torsdagen, för vägning, mätning och 1 års spruta. Isak tycker inte om att vara på Bvc, han grinade sig igenom hela vistelsen. Läkarn tyckte han inte om, men de gör inget, mamma själv tyckte inte heller om honom.. 20 gram hade killen gått upp, inte så mycket. Vi försöker få killen att äta lite fetare mat så han ska gå upp, men varje gång blir isak alltid sjuk så vi hinner som inte. Och Isak har ju inte så mycket att ta ifrån när han blir sjuk. 8940 g väger Isak. Men är det lite ? Själv vägde jag inte mer än 9000 när jag var ett och Anders vägde ungefär samma. 
Vi ska iväg på en extra kontroll innan jul, för att se om Isak har gått upp lite mer, har han inte det ska vi få en remiss. Utredning om han eventuellt är allergiskt mot något. Men borde inte de ha visat sig tidigare i sånna fall ? Jättebra att dom är noga, men läkarn var nedlåtande, eller han la fram allt så klumpigt.
Isak äter bra nu, välling från morgon 200 ml, lunch (1 burk) vid elva, mellis vid 13-14 (gröt) middag (1 burk)vid 16-17 och välling 200 ml innan läggdags och han äter sina portioner som han ska. Alla barn är ju olika. Och Isak är som vilken 1-åring som helt. Full fart från morgon till kväll.

Ihelgen har jag och Isak vart hos momma och jonne! Så Anders har fått lite egentid. I lördags var jag iväg på massage! Skönt.
Isak har fått lekt i snön, och åkt pulka. Det var toppen tyckte Isak. Satt så nöjd och glad i pulkan. Och även hunnit retat Jakob så han börja grina :) Haha Isak är verkligen en retsticka, sen satt han i mosters knä och kollade sig omkring och sen kom flinet fram när Jakob stod och grina och var upprörd ;) 




Kommentarer
Postat av: kickan

Fina bilder på gos gubben ;)

2010-11-22 @ 15:36:08
URL: http://kick86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0