Sandlådan

Igår öppnade öppnaförskolan upp igen :) Så vi var där och lekte. Eller Isak klängde mest på mamma, han var trött och sen är han inte på topp när det är massa barn.. Isak blir lätt överkörd...

Efter öppna gick vi hemåt, Jakob kom och hängde med oss en stund. Jakob kollade på snövit. Och varje gång han såg Toker skrattade han och sa där kommer Isak :) haha han är rolig Jakob. Sen var vi ute och lekte. Isak satt i sandlådan och åt lite sand. Smaskens! Jakob lekte med grannpojken i huset!

Isak är fortfarande strulig när det gäller maten! Vet inte vad jag ska göra längre. Burkmaten äter han, men inte vår hemlagade mat! Burkmaten är ju inte så billig, inte i det långa loppet. Men skam den som ger sig! Men ibland vill jag bara dunka in huvudet i något skåp och stänga skåpluckan... Vi varvar så han får burkmat till lunch och våran hemlagade barnmat till Middag! När Isak inte vill äta börjar han kladda så han ser ut som en matbit själv.. Gnuggar med händerna i ögonen som är full av mat och sen klappar han ihop och börjar grina! Åh lite frustrerad är man allt..

Och inatt vaknade Isak runt halv fyra. Hörde hur han låg och snacka som en tok! Så han fick komma till oss i hopp om att han skulle somna om, men icke! Halv fem gav Anders upp och steg upp och gjorde ordning välling. så efter lite välling somna killen om!

Idag ska vi på en playdate hos Elias :) Så idag får vi träffa alla igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0