Nästan frisk

Isak mår mycket bättre! Och jag håller på få någe fel på att vara inne hela dagarna.

Häromkvällen glömde vi ge unge herr Hellberg näsdroppar, så han somnade utan näsdroppar och välling. Vaknar till ca 1 h senare, magen knorrar på stackarn. (men kan inte äta för att han är så täppt) Ber Anders komma med näsdroppar och ja man behöver vara två för att få i Isak näsdroppar. En får hålla i huvudet och den andra får hålla i armarna och samtidigt droppa i näsdropparna. Puh det blir en liten fajt. Efter näsdropparna verkat en stund ville lillen ha mat och slurpa hela flaskan 210 ml. Men då vart Isak pigg och somnade inte om förns 22. Suck.

Och Inatt bestämmer sig Isak för att vakna till liv :) Först kommer han och myser som bara Isak kan. Gosar ner sig med huvuvdet i ansiktet på en och gör nosgnuggen. för att i nästa sec lugga en och nypa en. Och sen hipps vipps så är han halvvägs påväg över en! Ah det är mysigt med barn ;)

Isak älskar att få gå med lära-gå-vagnen, men han är ju inte så stadig så man måste gå och hålla han. och försöker man få han att göra något annat kommer surläppen fram eller så vägrar han släppa vagnen :)


Vagnen följer med Isak :)







Kommentarer
Postat av: Ingela

garv ja dom är för härliga dom små, ett jädrans humör och får dom inte göra som dom vill då blir dom skitsura iaf isabelle..en väääldigt bestämd dam=) å tiden bara rusar iväg ju..snart har ett helt år gått..

Kram

2010-08-05 @ 22:58:23
URL: http://selinasmamma.blogg.se/
Postat av: kickan

fina kort majsan :)

2010-08-12 @ 22:37:44
URL: http://kick86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0